Полезно 

Секс играчки за ценители вече и онлайн

От една страна, все по-голяма част от потребителите предпочитат онлайн пазаруването заради времето, което си спестяват. А от друга – секс играчките са специфични продукти, които биха предизвикали неудобството на купувача. Затова, когато става дума за пазаруване от този тип, клиентите в повечето случаи са склонни да се доверят на някой онлайн магазин, какъвто е Kex.bg. По този начин те спестяват неудобството си и дискретността им е гарантирана.

Какво ще откриете в Kex.bg? В Kex.bg ви очаква богато разнообразие от секс играчки, предназначени за двойки, както и такива само за жени и само за мъже. В зависимост от предпочитанията си, дамите могат да избират измежду множество модели вибратори, пенис колани, дилда, анални разширители или вагинални и анални топчета. Мъжете ги очакват различни мастурбатори, пенис помпи и удължители, пенис пръстени и простатни стимулатори и масажори.

Ако вашите сексуални фантазии са по-смели, със сигурност смяната на ролите ще ви допадне. За това можете да разгледате различните страпон или пенис колани, които ще откриете в сайта. Или пък обичате малко по-силовия секс? Разгледайте продуктите от категорията BDSM, които ще сбъднат дори и най-смелите ви очаквания. Очаква ви разнообразие от белезници, камшици, различни въжета, чокъри и още множество аксесоари, които ще повишат нивото на адреналина ви по време на сексуалния акт.

А какво ще кажете за онези анални играчки, които ще ви отпуснат напълно и ще ви помогнат да разберете що е то анален секс и анален оргазъм? Предложенията и тук не са никак малко, като вашият избор зависи от това дали сте все още в любопитните, но неопиталите, или вече сте напреднали и знаете как да боравите с тях и да си доставяте наслада.

И наред с всички видове играчки, нека не забравяме и еротичното дамско бельо, което макар и косвено, също е в състояние да повиши адреналина по време на сексуалния акт.

Последни публикации

Leave a Comment